15. elokuuta 2017

PÄIVITYSTÄ SISUSTUKSEEN TAULUILLA

Photo 8.1.2009 22.25.30
Muhun iski pari kuukautta sitten sisustuskärpänen. Mun kämppä on näyttänyt aika samalta tän vähän päälle vuoden kun oon tässä asunut. Onneksi ihana Desenio halusi tehdä mun kanssa yhteistyötä! Ihmeen paljon pari taulua voi tehdä koko kämpän yleisilmeelle. Mulla oli ihan mielettömiä valinnanvaikeuksia ja mulla kesti monta päivää, että sain tehtyä päätöksen. Desenion sivuilla on todella monen eri tyylisiä julisteita ja heiltä saa myös tilattua kehykset jos ei jaksa lähteä erikseen ostelemaan!
Photo 8.1.2009 22.19.23
Oon jo kauan haaveillut tästä Turku-julisteesta ja nyt vihdoin sain sen, oon super happy! Se sopii täydellisesti mun vitriinin päälle ja piristää seinää, joka on muuten vaan ihan perus valkoinen. Mulla on entuudestaan ollut tossa vitriinin päällä juliste, mutta se sai nyt väistyä uuden tieltä.
Photo 8.1.2009 22.26.16
Mun sängyn vieressä oleva seinä on kaipaillut jo hetken jotain piristystä. Nyt sain ripustaa (tai no isihän ne ripusti) siihen kolme kivaa julistetta. Mun kaveri oli tilannut joskus Deseniolta julisteen jossa on ripset, ja mun oli pakko tilata samanlainen. Lisäksi tilasin pari kivaa ja simppeliä tekstijulistetta!
Photo 8.1.2009 22.27.12
Tottakai sain myös teille jotain kivaa! Eli alennuskoodilla ABOUTMYLIFE25 saatte -25% alennuksen kaikista julisteista, paitsi alennus ei koske "handpicked" julisteita. Koodi on voimassa 15.8-17.8. :-)

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Haluisitko tehdä postauksen liittyen blogin aloittamiseen (vinkkejä yms.) olisi kiva lukea kun on itse aloittanut homman taas ja on vähän hukassa kaiken kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Apua siitä on tosi kauan kun oon aloittanut et en tiiä pystynkö kokonaista postausta tekemään. Tuu jutskailee vaikka snäpissä @pepatsu ja voin siellä vastailla sun kysymyksiin. :-)

   Poista