1. kesäkuuta 2017

IHON PARAS KAMU

Photo 12.1.2009 21.04.06
Kun ei vaan pysty tarpeeksi ylistämään tätä tuotetta. Eli siis MayBeautyn The incredible face mask. Tein viime vuoden lopulla postauksen näistä samoista naamioista, jossa kerroin vähän mun ensimmäisistä kokeilukerroista näiden parissa. Halusin testata tuotetta, ja katsoa miten tämä tehoaa mun mustapäihin, varsinkin nenänvarressa oleviin. Siinä aikaisemmassa postauksessa kerroin, että mustapäiden takia esimerkiksi meikkivoide ei levity kovinkaan tasaisesti. 
Photo 12.1.2009 21.01.32
Naamio kannattaa levittää siveltimellä, MayBeautylta saa tilata myös mukaan näppärän siveltimen, joka sopii tähän hommaan tosi hyvin. Musta naamio annetaan olla kasvoilla noin 30 minuuttia, sen huomaa kyllä kun on kuivunut kaikkialta. Sitten naamio kuoritaan pois yhtenä kappaleena kasvoilta. Tämä kirpaisee hieman, mutta lopputulos on kyllä ehdottomasti pienen kirpaisun arvoinen. 
Photo 12.1.2009 21.10.54
Mites sitten vaikutukset pidemmällä aikavälillä? Mä oon käyttänyt näitä naamioita nyt lähiviikkoina säännöllisesti. Huomaan, että mustapäät ovat hälventyneet ja iho on todellakin paljon pehmeämpi. Ja kyllä, se meikkivoide levittyy tasaisemmin! Mulla on myös ollut melko rasvainen iho, ja tä on ehdottomasti auttanut siihen, vaikka se ei ollutkaan se syy miksi halusin alunperin näitä testata. 

Sain teille alekoodin! Eli koodilla pepface saatte -30% alennuksen näistä kasvonaamioista, tästä linkistä pääsette suoraan tilaamaan, alekoodi on jo aktivoitu! Jos teillä on kysyttävää tästä tuotteesta, vastaan mielelläni. :-)

4 kommenttia:

 1. Oon aika herkkäihonen, niin kannattaisko silti testata? on vähän mustapäitä siellä täällä niin kiva olis kokeilla jotain uuttaa niihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm itse en kyllä uskalla sanoa, mä en ehkä käyttäis! Kannattaa laittaa MayBeautylle vaikka s-postia ja kysäistä. :-)

   Poista
 2. Oi, oonkin monta kertaa jo harkinnut tilausta, mutta nyt sen teen!

  VastaaPoista