18. huhtikuuta 2017

VAATEOSTOKSIA THAIMAASTA

Photo 26.3.2017 15.29.26
Toivottavasti teille ei tuu jo korvista ulos nämä Thaikkupostaukset, yks olis vielä kuitenkin tän lisäks tulossa! Vitsit miten huono omatunto just nyt esitellä omia ostoksiaan. Toiset juhlii loppuvuodesta veronpalautusten kanssa, itse sain tänään tietää että mätkyjä on tulossa lähemmäs toista sataa... No mutta, onneks on säästöjä ja kesästä on tulossa työntäyteinen. Ei mulla oo onneks mitään huolta, vaikka pienen paniikin ja itkuntäyteisen kohtauksen sainkin tässä aamupäivästä. 

Anyways, Calvin Kleinin toppi löyty multa jo kotoota, mutta nämä trikoopöksyt on reissulta ostettu. Pöksyt on feikit, ja sen huomaa tuosta CKn logosta vyötäröllä. Mun mielestä toi feikkilogo on jotenkin hienompi kuin aito, varsinkin tätä ylä- ja alaosaa verrattaessa.
Photo 26.3.2017 15.36.07
Bangkokin katukaupoilta löytyi ihana lyhyt kudottu toppi. Täytyy vaan laittaa tarpeeksi korkeet housut topin kaveriksi. Leveälahkeiset kuviohousut ostin jostain Lantan markkinoilla olevasta kaupasta. Lämpimiä kesäpäiviä ootellen. 
Photo 26.3.2017 15.33.53
Bangkokin isosta kauppakeskuksesta, MBKsta mulla tarttui mukaan tämä supersöpö yökkäri. Vaikka nukkuessa en hirveesti vaatteita tykkää käyttää, niin tämä sopii täydellisesti kotoiluun ja siihen chillailuun ennen unia. 
Photo 26.3.2017 15.38.36
Toinen valkoinen toppi reissulta eli siis pitsinen, jossa on selässä kivana yksityiskohtana vetoketju. Kuvassa vilahtaa myös ihanan kesäiset shortsit. Olis pitänyt ostaa näitä tän tapasia shortseja enemmän, nyyyyh!
Photo 26.3.2017 15.41.38
Tykkään jotenkin ihan hirveesti näistä topeista, jossa on vähän korkeempi kaulus. Sopii lähes kaikkien alaosien kanssa! Samettikuosi on lähellä sydäntä joten tä oli ihan täydellinen mulle. Valkoiset housut tulee paremmin asukuvissa esille. Nä on culotte malliset ja tosi leveet, tykkään.
Photo 26.3.2017 15.44.29
Rakastuin tähän settiin heti, kun mä sen kaupassa bongasin. Yläosa edustaa varmaan jonkin näköisiä urheiluliivejä, mutta mä aattelin ihan kotona käyttää näitä, ei oo nimittäin kauheen tukevat. Shortsit olis tarkotettu varmasti urheiluun, mutta ostin nekin ihan kotikäyttöä varten. Mä en osaa käyttää salilla mitään lyhyitä shortseja, mukavuus ennen kaikkea! Ostin salikäyttöön kuitenkin sellaiset miesten shortsit.
Photo 26.3.2017 15.49.47
Multa löytyy kotoota entuudestaan punainen "Longchampin" laukku, mutta se on jäänyt jotenkin tosi vähälle käytölle. Musta tulee varmasti paljon enemmän käyttöön. Kuvassa näkyvä sininen pikkulaukku tuo kivasti väriä muuten tylsään asuun. Siellä MBKssa oli eräs liike, missä oli kaikki laukut about vitosella. Oltiin äidin kanssa ihan taivaassa siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti