23. huhtikuuta 2017

TOUHUVIIKKO

Photo 1.1.2009 0.00.23
Huhheijaa mikä viikko alkaa kohta olla onneks takana päin. Tähän viikkoon on mahtunut kasoittain kouluhommia, tonneittain stressiä, pari yövuoroa, yhdet sitsit ja onneks sitä iloa ja naurua myös. Koulua on enää onneks ens viikko (!!!!), joka sisältää yhden suullisen tentin ja pari kolme kirjallista. Rästiin jääneet tehtävät olis myös hyvä suorittaa tässä kuukauden sisällä. Oon taistellut tän aamupäivän yhden hemmetin hankalan matikan tehtävän kanssa, missä mun motivaatio?? Muutenkin Excel ei nyt ole mikään vahvin ala, excelvelhot ilmoittakaa itsenne!

Mitäs mieltä muuten ootte asusta? Takki ja Levikset on itseasiassa äidin ikuisuuden vanhat, voisin käyttää tota takkia aina ja ikuisesti.
Photo 1.1.2009 0.02.06
Photo 1.1.2009 0.01.32

2 kommenttia:

 1. Ihana asu!! Mistä noi aurinkolasit on? :)

  Mulla on yks ongelma, jonka kanssa oon tuskaillut nyt jo viikkoja.. Miten saan mun blogin pysty- ja vaakakuvat saman levyisiksi? :/ Kiitos paljon avusta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arskat on Thaimaasta ostettu. :-)

   Mitä kautta sä lataat kuvat? Mä lataan Flickrin kautta ja kuvia Bloggeriin sieltä ladattaessa vaihdan leveydeksi 800 kaikissa kuvissa, ja mukautan myös korkeutta et kuvista tulee selviä. Jos käytät Flickriä niin tuu jutskaa mulle vaikka Snäpissä @pepatsu ni voin antaa sulle paremmat ohjeet. :-)

   Poista