7. joulukuuta 2016

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

DSC02005
Kai mäkin sitten!! Monissa blogeissa on pyörinyt tämä "epäsuositut mielipiteet"-postaus ja halusin ehdottomasti tehdä itse myös tämän. Oon pohtinut jo kauan että mitä kaikkea kirjoittelisin tähän. Olis kiva kuulla teidän mielipiteitä mun mielipiteistä ja voisitte kertoa myös teidän omia epäsuosittuja mielipiteitä! Postauksen tarkoitus ei oo loukata ketään, älkää siis pahastuko vaikka olisittekin jostain eri mieltä. ;-)
DSC02000
- En tykkää pizzasta. Itsetehty menee kyllä erittäin hyvin alas, mutta pizzerian pizzat on nounou. Varsinkin se haju etoo mua. Tämä on aiheuttanut suurta kummastusta kaikissa jotka tästä asiasta kuulee! Toki syön pakon edestä sitä, jos ei ole muuta ruokaa saatavilla ja nälkä on kova.  Mua ällöttää pizzassa erityisesti se juusto.

-  Kaikki "oudon" väriset huulipunat on mun juttu. Kuten näissäkin kuvissa näkyvä sininen, love it. Multa löytyy myös mustaa, kirkkaan lilaa yms. Ei siinä ettenkö tykkäis myös niistä neutraaleimmistakin.

En ymmärrä överiä parisuhteilua somessa. En tajua miks joka ikisessä somekanavassa pitää lukea se kumppanin nimi. Eikö se ole sun some eikä sen sun kumppanisi?

- En voisi ikinä ottaa ripsienpidennyksiä. Vaikka oon parilla ihmisellä ihan luonnollisen näköisiä nähnytkin, en silti ikinä ottaisi itselleni. Silmien hierominen aamulla on parhautta, samoin kuin vatsallaan nukkuminen. 
DSC01994
- Pizzateemaa jatkaen, mun mielestä Saariosten roiskeläpät on hyviä. En ymmärrä miks kaikki vihaa niitä! #carbsforlife

- En tykkää Louis Vuittonin monogram kuosista. Musta tuntuu että kaikki hypettää sitä, itse en kyllä lämpee ollenkaan. Musta tuntuu että siitä kuosista on niin paljon kaikkia feikkijuttuja että en kyllä itelleni haluais sellaista hankkia. 

- Valkoiset Ikeakodit♥ En ymmärrä miks niin moni vihaa Ikean valkoisilla kalusteilla sisustettuja koteja. Varsinkin jos sen omistajana toimii köyhä opiskelija. Terveisin, valkoisen Ikeakodin ylpeä emäntä.

- Uimahallit oksettaa mua. Mulla ei ikinä tulis mieleenkään että haluaisin mennä vapaaehtoisesti uiskentelemaan uimahalliin leijuvien laastareiden keskelle, yök. Ei siellä varmaan edes niitä laastareita ole, mutta en vaan pääse yli tästä ajatuksesta. Harmi, uiminen on kivaa!
DSC02024

18 kommenttia:

 1. Omg toi pizzafakta, itse RAKASTAN pizzaa! :D Mutta mä myös tykkään valkoisista ikeakodeista!

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä tosi kiva tyyli kirjoittaa ja muutenkin kiva blogi :)

  -Vilma

  So-up.fi/whole-new-world-with-vilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos tosi paljon sulle♥♥

   Poista
 3. Itse taas en oikein mistään muista herkuista välitä mutta pizza on parhautta ja voisin syödä sitä vaikka päivittäin, toisena tulee subwayn vegeleipä, ah nam. Itse puolestani vihaan ylikaiken nutellaa ja kääretorttua! Mutta puolestan tuohon uimahalli kohtaan pystyn samaistumaan! Musta tuntuu että lattiasta saa jalkasienen ja mummot lirauttelee veteen jne... xD Kivasti kirjoittelet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yök kääretorttu on kamalaa, varsinkin sellaset kaupan valmisjutut. :-D Hahah yökkkkk uimahallit on niiiin hirveitä!!

   Poista
 4. tälläset postaukset on parhaita! :D mutta komppaan täysin sua monessakin kohdassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että oot samaa mieltä mun kanssa!! :-)

   Poista
 5. Ei vitsi vihdoin löysin pizzasielunkumppanini! Kotona tehtynä se on erittäin jees ja joskus ravintolassakin menettelee, mutta en voi sietää semmosta pizzerian löllöjuustopizzaa. Saarioisten roiskeläpät menee ehdottomasti niiden edelle, vaikka en mikään suurkuluttaja olekaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess toinen pizzahater siellä! Siis en ymmärrä miks sitä juustoa pitää aina heittää siihen päälle niin älyttömän paljon!

   Poista
 6. Tää on kiva postaus :)
  Mäkään en yhtään lämpene pizzalle tai uimahalleille! En muista milloin olisin viimeeksi :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 7. Samaistun tohon uimahalli kohtaan täysim! Pelkkä ajatuskin etoo. + Valkoiset ikeakodit, love!
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et sulla on samoja mielipiteitä. :-D

   Poista
 8. Oon ihan samaa mieltä noista uimahalleista! Uiminen ois kivaa ja hyvää liikuntaa, mutta yök. Mulla kyllä etoo myös esim. järvessä uiminen, koska muistan omasta lapsuudesta kuinka jotkut kaverit PISSASI sinne veteen?? En halua missään toisten pissassa uida... :-D ja ps. Roiskeläpät on oikein hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on kans tollasia muistelmia uimahalleista, yökkkk! :-(

   Poista
 9. Nää postaukset on ihan huippuja, mä oon kans samaa mieltä monestakin näistä kohdista! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et oot samaa mieltä!! :-D

   Poista