1. heinäkuuta 2016

TÄMÄN HETKEN MUST HAVE: HAALARI

Esprit haalarit

HAALARI TÄÄLTÄ / HAALARI TÄÄLTÄ / HAALARI TÄÄLTÄ
Asusteet: Gina Tricot

Heips! Esprit.fi otti muhun yhteyttä ja kysyi että olisinko kiinnostunut kirjoittamaan heidän tuotteistaan. En tiedä ootteko huomannut, mutta tänä kesänä haalareita löytyy vaikka mistä kaupasta. Mä oon vasta nyt syttynyt kunnolla haalareille, ja pakko myöntää että tuolta Espritin haalarivalikoimasta löytyy vaikka mitä ihanuuksia. Multa löytyy kaapista jo yks haalari mutta tekee kyllä mieli tilata heidän sivuiltaan uusi. Mun ehdottomat lempparit heidän haalareistaan keräsin tähän kollaasiin. Musta noi on kaikki niin upeita! 

Mun mielestä nämä vaatekappaleet sopii täydellisesti vaikkapa shoppailureissulle tai kesäiltoihin. Haalarit on siitä käteviä, että niistä voi asusteiden ja meikin kanssa tehdä halutessaan vähän juhlavammat tai arkisemmat. Mun lemppari näistä haalareista on tuo yksinkertaisin musta. Mä nään silmissäni sen kanssa mun vaaleensinisen nahkatakin sekä valkoiset kengät. Löytyykö teiltä kaapista haalareita ja jos ei, onko sellanen ostoslistalla?

Hei muuten, mulla on ihan superhyviä uutisia! Teistä on kyllä varmaan osa mun Snapissa jo huomannut, mutta meitsi pääsi opiskelemaan! Musta tulee siis liiketalouden tradenomi. Kouluna toimii Turun amk. En voisi olla onnellisempi.Tä on vaan niin käsittämätöntä, sillä mä en todellakaan ole sellainen tyyppi, joka pääsee opiskelemaan mutta näin voi näköjään käydä kelle vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti