3. heinäkuuta 2016

PELKOJEN KOHTAAMISTA KROATIASSA

DSC00989
Oon aikaisemminkin täällä mun blogissa kertonut mun peloista. Niin naurettavalta kuin se kuulostaakin, mä pelkään ihan järkyttävästi lintuja sekä kissoja. Pystyn kuvittelemaan nyt kaikkien kissafanien ilmeet. :-D Mun kissapelko lähti varmaankin siitä, kun joskus pienempänä kissa raapaisi mua kun yritin silittää sitä. Pienestä asiasta saa kyllä lapsen pelkäämään! Lintupelko on taas saanut alkunsa luultavasti Linnut-elokuvasta
DSC00985
Mentiin mun synttäripäivänä Kroatiassa veneellä eräälle saarelle, Lokrumiin. (Siellä on kuvattu Game of Thronesia!!!) Maisemat oli tällä saarella ihan huikeet. Tän postauksen kaksi ekaa kuvaa on sieltä otettu. Se oli all fun and games kunnes mä tajusin että tällä saarella on riikinkukkoja, ja paljon. Ne on ehkä yks pelottavimmista linnuista. Yritin siellä sit nauttia maisemista ja samalla kuuntelin peloissani riikinkukkojen kiljumista. Meijän oli pakko lähteä siltä saarelta jossain kohtaa pois sen takia, kun mä aloin itkemään koska mua ahdisti ne riikinkukot ja se niiden määrä... Toiset otti niistä valokuvia ja mä juoksin paniikissa karkuun.

Meidän työpaikan edustalla on aina ihan hirveesti isoja lokkeja, varsinkin aamukuudelta kun suljetaan. Sieltä on joskus tosi ahdistavaa lähteä kävelemään kohti autoa, ainakin silloin jos kukaan muu ei pääse samaan aikaan ku itse.
DSC01234 DSC00913
Mun kissapelko tuli myös hyvin esille tolla reissulla. Siellä oli tosi paljon kulkukissoja, jotka eivät oikeestaan yhtään arkaillut ihmisiä. Mentiin sitten yhteen ravintolaan syömään illallista ja huomasin pikkuhiljaa, että siinä ravintolan seudulla pyörii ihan hirveesti noita kissoja. Selitin Eemelille, että mä en pysty syömään tässä kun mua ahdistaa noi kissat. Mun oli sitten pakko nostaa jalat siihen tuolille ja istuin niiden päällä. Tässä kohtaa viereisen pöydän ruokailijat ihmetteli vähän mun touhua. Jossain kohtaa mä tunsin, kuinka kissan häntä osui mun jalkaan. Säikähdin sitä ja löin täysillä mun aterimet siihen lautaseen. Tässä kohtaa puolet ravintolan asiakkaista kääntyi katsomaan. Pidätin siitä sitten itkua mun kissa-ahdistuksen takia ja lähettiin kyllä äkkiä syömisen jälkeen pois. Onneks siellä ravintolassa oli suuret lasit viiniä, että ehkä se pieni hiprakka vähän auttoi mun ahdistusta!
DSC01039 DSC01155 DSC01130 DSC00937
Onko teillä jotain outoja pelkoja?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans toi lintupelko ja tullut just linnut elokuvasta pienenä. Ihan oikeesti viime viikolla helsingin kauppatorilla kauheen ison lokkilauman keskellä läsähdin kyykkyyn kädet pään päällä ja silmät kiinni ja purskahdin itkuun. Poikaystävä puoliksi kanto ja talutti mut pois sieltä samalla, kun koko tori katteli hämmästyneesti mitä tapahtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää apua!! :-D Siis just tollaset on kamalia ku ei ihmiset ymmärrä. :-D

      Poista