27. maaliskuuta 2016

VIDEO: KAKSI PÄIVÄÄ TALLINNASSA


Kannattaa lukea tämä teksti ennen kun katsotte videon Eli nyt sitä Tallinnan reissun videota! Mä unohdin laittaa kameraan äänet päälle joten päätin nyt teidän avustuksella äänittää uudet äänet tähän videolle. Toki kuulostaa vähän hölmöltä ilman noita taustameluja mutta toivottavasti te tykkäätte. Miinusta tämä video saa myös mun hirveestä äänestä, olin koko yön töissä aamu kuuteen asti tätä äänitystä ennen ja sen kuulee. Laittakaa (asiallista) palautetta kommenttiboksiin jos siltä tuntuu ja hei haluutteko lisää videoita? Voin ehdottomasti tehdä jos teitä vaan kiinnostaa. Lähipäivinä on tulossa ainakin ostosten esittelyä videolla.

Muistakaa tilata mun kanava Youtubessa KLIK! En julkaise videoita aina täällä blogissa samana päivänä kun lataan ne tubeen, eli jos kiinnostaa nähdä mun videot ihan ekana niin kannattaa tilata!

14 kommenttia:

 1. Ois voinu jonkun musiikin taustalle vielä laittaa, mutta ihan mukava video

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video! Harmi että äänien kanssa oli ongelmia. Tee ihmeessä lisää videoita! Liityn lukiaksi :)
  http://tessaheikkinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäsit ja hei tervetuloa♥

   Poista
 3. Tää video oli ihan hyvä tälleenkin, se kuvamateriaali on kuitenki tärkeempää ku se puhe. Tee ihmeessä lisää videoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että kelpaa! Videoita on tulossa lisää, ihanaa et jaksatte kattoa mun höpötyksiä. :-D

   Poista
 4. Tosi kiva video, eikä haitannut ollenkaan että olit puhunut sen noin jälkikäteen päälle :D ♥ Viime kesänä Tallinnassa käydessäni huomasin noissa myyjissä ihan saman, että hyvä että edes tervehtivät sisään tullessa.. muutenkin välillä tuli sellainen olo että en ole hirveän tervetullut :D Kivoja ostoksia oot tehnyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no hyvä juttu!♥ Siis ihan kamala ero Suomen ja Viron myyjissä oikeesti... Tallinnassa mun katsekontaktia välteltiin ja meinattiin päälle kävellä kun ei voi päin kattoa...

   Poista
 5. Musta tällänen video oli ihan hauskaa vaihtelua!:) Olis kiva saada näitä jatkossakin, tosin normaaliäänillä ehkä mielummin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo normiäänet on kyllä ehdottomasti paremmat! En halunnut kuitenkaan jättää julkaisematta ton jutun takia. :-P

   Poista
 6. Tykkäsin! Ehdottomasti jatkossakin lisää videoita. Toivottavasti silloin et joudu niin paljon säätämään, mutta eipä tuo nytkään niin paljoa haitannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä uskoisin et seuraavalla kerralla menee paremmin. :-D Kiitos paljon!

   Poista
 7. Todella kiva video, eikä nuo ääntijutut haitannut ollenkaan videon katsomista:) Lisää vaan videoita näitä on kiva katsoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Kuvaan tänään uuden videon. :-)

   Poista