23. maaliskuuta 2016

TALLINNA LINSSIN TAKAA

DSC00104 DSC00107 DSC00120 DSC00088 DSC00193 DSC00204 DSC00202
Kotiuduttiin eilen illalla äidin kanssa siltä Tallinnan reissulta, josta selitin aikaisemmin. Vietettiin siellä pari päivää ja aika meni kyllä ihan älyttömän nopeesti! Oli kyllä todella rentouttavaa päästä pois tästä samasta kaupungista ja maasta, harmittaa vaan että nyt ei oo mitään mitä odottaa. Mutta saa nähdä tapahtuuko tällä viikolla asioihin muutos. ;-) Mä kuvailin teille videota tuolta Tallinnasta, joten sitä olis luvassa myöhemmin tällä viikolla. Siitä videosta saa vähän paremman kuvan meidän reissusta, joten en ala tähän selittämään kaikkia juttuja mitä tapahtui!

Mulla alkaa tänään neljän yövuoron putki, saa nähdä pysynkö hereillä ton reissun jälkeen. Mulla on tänään ihan hirveesti tekemistä, suurimmaks osaks blogijuttuja ja ton matkalaukun tyhjennystä. Kirjoitin to do -listan, joka varmasti motivoi mua tekemään tänään edes jotain. Mulla on pahana tapana vaan jäädä sänkyyn makoilemaan kun olis tuhat asiaa tehtävänä.

EDIT: Lukekaa kaikki tämä! Mun snäppiä seuranneet tais jo huomatakkin miten mulla kävi ton videon kuvaamisen kanssa... Eli siis unohdin laittaa kamerasta äänet päälle ja mun selitykset Tallinan reissun videolle ei tullutkaan siihen kameraan sitten... Voi vee mä sanon. Onko teillä jotain ehdotuksia miten mä saan ton videon pelastettua?? Kiinnostaisko teitä sellanen että editoin videoon mun sepitykset jälkikäteen, vaikka se onkin vähän tönkköä? En haluais kuitenkaan jättää videota kokonaan julkaisematta ton mun virheen takia, vai olisko se teidän mielestä paras idea? Nyt kyllä harmittaa ihan vietävästi, kerrankin olis tullut jotain kivaa ja erilaista videota... #vainbloggaajajutut

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, mäki haluan päästä taas käymään Tallinnassa! Ihanan raikkaita kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikun reissua varaamaan, me ainakin päästiin tosi halvalla! :-)

   Poista
 2. Jos vaan jaksat äänittää uudet äänet niin kivahan siitä tulis! Mutta matkavideoita on aina kiva nähä vaikka niissä olis pelkkää kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan päädyn tohon että äänitän uudet äänet! Tuntuu vaan tosi tyhmältä sit kun ei oo mitään taustahälinää vaikka liikenteen keskellä mentäiskin hahah. :-D Mun videon pointtina oli just noi mun selitykset niin siitä menis koko idea jos laittaisin pelkästään niitä missä en höpöttele. :-(

   Poista