30. maaliskuuta 2016

GRAFFITI

DSC00130
Toiset (ja vikat) asukuvat Tallinnasta! Tästä graffitiseinästä mä selitin tolla edellisen postauksen videolla. Mun mielestä nämä värikkäät graffitit tuo kivaa särmää tavallisiin asukuviin, olispa Turussakin yhtä hienoja! Valitsin päälle niin mukavat löysät nahkapöksyt, jotka bongasin joskus Lindexistä alle vitosella. Ehdottomasti yks parhaimmista ostoksista ikinä! Jalkaan laitoin Niken popottimet, jotka näissä kuvissa näyttää enemmänkin lumikengiltä. En ollut varautunut rämpimään tuolla lumen keskellä kuvien vuoksi... :-D

Pahoitteluni muuten tarkkasilmäisille, jotka voi huomata näissä kuvissa hieman likaisen tukan. Se oli just kärsinyt edellisen päivän lumisateesta, mutta en viitsi kuitenkaan ihan joka päivä pestä vaikka lumi oliskin vähän likastanut. Vitsit mä muuten tykkään tästä "uudesta" väristä! Nyt varsinkin kun se on hieman haalistunut ja on luonnollisempi. 
DSC00127 DSC00155 DSC00157

8 kommenttia:

 1. Musta oikein kivat kuvat ja asu!!

  VastaaPoista
 2. Wau mikä takki! Oot super kaunis! <3

  http://by-rosejuliet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos ihan hirveesti!! ♥

   Poista
 3. Upeita kuvia! Ja höpöhöpö, en mä ainakaan nähnyt mitään likausuutta! :D Jaaaaa komppaan, tukan sävy on muuten nappivalinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi kiitos! Oon kyllä niin ilonen että värjäsin! :-D

   Poista