21. helmikuuta 2016

LUOTTONEULE

asukuvat blogi asukuvat blogi asukuvat blogi
Takki - GinaTricot / Neule - Zara / Housut - BikBok

Miksiköhän mä kuvailen asujani aina silloin, kun ei pitäis? Nämä kuvat on maustettu semisti likaisella tukalla ja lumisateella, joka näyttää mun hiuksissa hilseeltä. No mutta jos niitä kuvia otetaan niin ne myös julkaistaan, eikö? Mä ostan tosi harvoin Zarasta mitään, mutta tällä viikolla oon napannut sieltä parikin juttua mukaani. Kaapissa olevan topin lisäksi mä ostin kuvissa näkyvän neuleen. Perusvaatteita ei voi koskaan olla liikaa, ja tämä alle kuuden euron alennustuote oli pakollinen ostos. Sopii ihan minkä vaan vaatteen kanssa yhteen, tykkään! Vedin jalkaan vielä Nellyltä tilatut Timberlandien tapaiset kengät tuomaan väriä.

Miten kauan ihminen voi pohtia yhden postauksen julkaisemista? Johtuukohan tä siitä etten oo pitkään aikaan tehnyt asupostausta... Ehkä mun pitäis nyt vaan painaa tota "julkaise" nappulaa sen ihmeempiä miettimättä. Näillä mennään eikä meinata.

10 kommenttia:

 1. Ei mitään hätää julkaisun kanssa :) Tosi kiva asu! Täytyy kyllä sanoa, että itselläkin joskus mietityttää postauksen julkaisu, mutta ikinä ei ole tarvinnut katua :)
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin inhottavaa kun alkaa pohtimaan että pitäiskö julkasta vai ei, aina pitäis vaan heti painaa sitä julkaise-nappulaa! :-D

   Poista
 2. Siis toi takki on ihana!! Ja muutenkin tosi kivoja kuvia :)

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ooh just tollasta takkia olen etsinyt! Aivan ihana <3

  www.keepitsimple-sinirosa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana! Klassisen simppeli. :-)

   Poista