18. helmikuuta 2016

IHAN VAAN KUULUMISIA JA KUVIA

blogikuulumisia
Yöbloggaaja täällä hoi. Huhhuh miten pitkään oon ollut kirjoittamatta postausta, jos tota videota ei lasketa. Pahoitteluni siitä! Ihmetyttää kyllä, että uusia lukijoita on tänne kertynyt jonkin verran, vaikka postauksia ei oo ilmestynyt. Mulla on vaan ollut ihan hirveesti töitä, enkä tiiä millon mulla on ollut viimeks sellanen päivä et ehdin oikeesti istumaan tähän läppärin eteen ja käyttää kunnolla aikaa tähän. Ei mulla kyllä nyttenkään tähän olis oikeestaan aikaa, sillä mulla on monta "tärkeämpää" juttua hoidettavana. Ärsyttää kun ei oo aikaa panostaa tähän blogiin niin täysillä, miten mä haluaisin. Haluaisin päästä kiinni takaisin siihen postaus joka toinen päivä -rytmiin. Ehkä mä vielä siihen saan itseni, kunhan löydän aikaa kuvailla postauksia valmiiksi luonnoksiin!

Mun ranne ei oo muuten vieläkään palautunut... Tuntuu että se on aamuisin aina tosi kipeä, mut sit päivän mittaan onneks helpottuu. Inhottavaa vaan kun tässä mennään nyt kolmatta (?) viikkoa treenaamatta ojentajia. Kaikkea muuta mä uskallan edes jotenkin treenailla! Postista tullut Fit-lehti vaan nostattaa tätä mun treenin himoa, nyyh.

En tiiä miksi mä puhun tästä asiasta täällä blogissa, kun en oo edes läheisille kavereille kertonut, mutta siis mulla on jotenkin hirveen surullinen olo ollut tässä viikon ajan. Stressaan tällä hetkellä kaikista pienistäkin jutuista, ja pakko myöntää että tälläkin hetkellä mun poskella valuu pari kyyneltä. Ei mulla ole edes mitään stressattavaa, mutta jotenkin tuntuu siltä että kaikki kaatuu päälle. Stressaan tästä blogista, töistä, ihmissuhteista, salilla käynnistä ja yleisesti vaan elämästä. Musta tuntuu että kaikilla muilla menee paremmin, vaikka ei saiskaan verrata itseään muihin. Mä tarvisin vaan viikon tauon ihan kaikesta, tai edes yhden päivän jolloin mä voisin vaan rentoutua. Käydä vaikka jossain hieronnassa tai kasvohoidossa. Joku rentoutuskeino pitäis ihan oikeesti keksiä. Onko teillä jotain ehdotuksia? :-(
blogikuulumisia
Sitten niihin vähän positiivisempiin juttuihin. Musta on muuten ihan mielettömän ihanaa kun parit teistä ovat tulleet puhumaan mulle Snapchatissa! (@pepatsu) Niin kiva, kun oon saanut esim kuvia mun resepteistä valmistuneista safkoista, ootte ihan parhaita! Piristää kyllä ihan hirveesti päivää, jos saa tollasta viestiä. Laittakaa mulle vaan ihan rohkeesti viestiä jos on jotain kysyttävää tai ihan muuten vaan, vastailen teille kaikille!

Meillä oli täällä kotona hoidossa sukulaisten koirat, kaks niin ihanaa tiibetinspanielia. He viipyivät meillä sunnuntaista nyt torstaihin. Voitte vaan kuvitella miten paljon tollaset karvapallerot piristivät mun päivää. Ihanaa kun oli joku aina odottamassa innolla kun tuli kotiin. Mun blogin vanhemmat lukijat saattaa muistaa nämä hauvat, jotka ovat vilkkuneet mun blogin kuvissa aina välillä. Tähän postaukseen sain vain nuoremmasta hauvasta kuvia, kun toinen kääntää päätään aina kun häntä yrittää kuvata, hah.

Tässä yritän nyt nauttia näistä arjen pienistä iloista tän kaiken (turhan) stressin keskellä. Hyvää alkavaa viikonloppua teille, ootte kaikki ihan mahtavia. :*

blogikuulumisia

6 kommenttia:

 1. Tiedän kyllä tuon tunteet, kun kaikki vaan kaatuu päälle ja kaikki vaan pahentaa stressiä ja koko ajan tekis mieli vaan ei tehdä mitään. Mulla oli semmonen fiilis noin kuukauden ajan ennen joulua, kun mulla oli niin paljon kaikkea.. Nyt kuitenkin uudenvuoden jälkeen päätin, etten aio miettiä kaikkea liikaa, enkä aio stressata jokaisesta jutusta ja kyllä tää asenne autto. Nyt on hyvä olo ja uskon, ettei tuo sunkaan ''stressikausi'' enään pitkään jatku. Ja mun mielestä on muuten todella rentouttavaa järjestellä kirppispöytää! Vietiin kirpparille äitin kanssa vaatteita ja sun muuta myytäväks ja menihän siellä ainakin tunti sitä pöytää järjestellessä, mutta hitsi, en kyllä tiennyt että se voi olla niin rentouttavaa... :-D Mutta hei, tsemppiä sulle, kyllä olo pian piristyy!

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sulla on hyvä olo! :-) Hei vitsit kiitti kun muistutit, mun onkin pitänyt saada toi kirppispöytä varatuksi tässä jonkin aikaa. Se kyllä varmasti vie ajatukset muualle ees hetkeksi. :-)

   Poista
 2. Voin tällä hetkellä täysin samaistua tuohon et tuntuu että kaikki kaatuu päälle ja stressaan pienimmistäkin asioista ja oon nyt henkisesti ihan hirveen väsynyt... Tsemppiä ja voimia sulle!<33 Ja mua ei ainakaa haittaa vaikka ei tulekaan niin usein postauksia, pidä vähän aikaa lomaa kirjoittamisesta niin se alkaa taas luistaa :-) Sun blogi on ihan mahtava ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä blogin perusteella!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, tiiän tunteen. Voimia sulle myös ihanuus♥ En kestä miten kiva kommentti, oot paras!

   Poista