3. tammikuuta 2016

NE EI-NIIN-ONNISTUNEET ASUKUVAT

Oon naureskellut muiden blogeissa näille epäonnistuneille asukuville. Aloin koota mun läppärille noin kuukausi sitten näitä kamalia kuvia erilliseen kansioon. Näitä olis kyllä ollut enemmänkin, mut aattelin nyt säästää teidän silmiä ees vähän. :-D Näiden lisäksi on tietty näitä yleisiä kuvien pilaajia kuten ohikulkijat, tuuli, silmät kiinni ja paljon muita. Kadun nyt jo tän postauksen kirjottamista, mutta hei ei aina tarvii olla niin tosikko. Toivottavasti nautitte mun "upeista" kuvista!
epäonnistuneet asukuvat blogi (2)
Kun et oo valmistautunut. Silloin kuva näyttää usein tältä. Tässä kuvassa näytän semisti humalaiselta, kun silmiä en saa kunnolla keskitettyä mihinkään. Kuvassa mun käsi näyttää jotenkin pelottavalta. Aikamoinen harakanvarvas koukku. What? Hiusten asettelu on myös tuttua mun kuvissani...
epäonnistuneet asukuvat blogi (5)
Kuvaajalle ohjeiden antaminen on hyvin yleinen syy mun kuvien epäonnistumiseen. Mun ohjeet on usein sille kuvaajalle myös hieman epäselvät, kun en itekkään oikeen ymmärrä mitä mä niiltä kuvilta haluan! :-D "Jos otat sen kuvan vähän niinku alhaalta mut ei liian alhaalta, tai itseasias silleen että musta näkyy vaan osa tai öööö...."
epäonnistuneet asukuvat blogi (4)
Yleinen pelleily on varmaan yleisin syy miksi mun kuvat ei onnistu. Joskus ei oo vaan kunnolla fiilistä hymyillä niissä kuvissa tai muuten vaan olla normaalisti. Tai sitten jos kuvaaja ei ymmärrä mitä yritän tarkoittaa, niinkuin tässä tapauksessa tais olla. Ymmärrän kyllä hyvin että mun ohjeita ei aina tajuta!
epäonnistuneet asukuvat blogi (1)
Kun löydät (luultavasti käytetyn) nenäliinan taskusta. Mun äiti on paha laittamaan nenäliinoja taskuun jos roskista ei ole sillä hetkellä lähettyvillä. Tai sitten tämä on vaan kosto kun lainaan äidin vaatteita, hah. Ei oo mikään mukavin yllätys löytää taskusta käytetty nenäliina, mielummin löytäisin vaikkapa jonkun kolikon. Tai karkkia. 
epäonnistuneet asukuvat blogi (3)
Nämä testikuvat on kyllä asukuvien aatelia. Lähes jokaisen kuvaussession aluksi haluun nähdä itse siitä kamerasta että onko ympäristö hyvä ja onko tarpeeks valoisaa. Nämä muistuttaa hyvinkin paljon noita yleisiä pelleilykuvia, kun ei oo fiilistä ottaa kuvia!

Mikä on teidän yleisin syy asukuvien epäonnistumiseen? Linkatkaa ihmeessä kommenttiboksiin jos teillä on samanlaisia postauksia!

18 kommenttia:

 1. Haha nää on vaan ihan parhaita!:D mulla usein kuvat pilaa se kun ois kauheesti asiaa, ihan muuten vaan tai ohjeiden anto. Toinen on et seison iha hassusti, silmät menevät kiinni juuri kuvanottohetkellä tai käsiä on vaikea saada fiksusti mihinkään :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kyllä! Välillä noi kädet on kyllä todella hankalat jos alkaa ajattelemaan asiaa! :-D

   Poista
 2. Hahahaa ihana postaus! :D Mulla on jostain syystä ihan sairaan monessa kuvat jalat vääntyneenä tosi ihmeellisiin asentoihin.. XD Ja sit toi kuvaajan ohjeistaminen tallentuu kyllä kans moneen kuvaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä. :-D Miks kuvaaja ei voi hetkeks lopettaa kun ohjeistaa?? :-D

   Poista
 3. hihii ihania !!<3 yleisin syy varmaan omien kuvien pilaantumiseen on..huono valo! :D joka pilaa kyllä ihan kokonaisuudessaan koko paketi, siksi suosinkin aurinkoisia päiviä muttaku..niitäki on niin harvoin haha. Ja tottakai tämä yksinkuvailu on muutenkin joskus hiukan haastavaa touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono valo on kyllä niiiiin... Pimenee jotenkin niin nopeesti ulkona ettei ehdi saada kuvia. :-( Hui toi olis kamalaa jos pitäis kuvailla yksin aina!

   Poista
 4. Ihan turhaa kadut, mun mielestä nää postaukset on ihan parhaita :-D Mulla suurin osa pieleen menneistä asukuvista johtuu siitä, että selitän koko ajan kuvaajalle ohjeita... Pitäisi varmaan itsekin tehdä tällainen postaus, sillä materiaalia tähän ainakin löytyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiva kuulla että tykkäät! Hei tee ihmeessä, seurailenkin sun blogia niin odotan innolla samanlaista postausta. ;-)

   Poista
 5. Haha nää postaukset on aina niin hauskaa luettavaa! Mulla varmaan yleisin syy epäonnistumiseen on se, että puhun koko ajan ja kasvot näyttää sitten ihan hassuilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla. :-) Joo mulla kans naama näyttää hyvin oudolta jos joku toinen ottaa kuvia!

   Poista
 6. Sun mielestä nää on siis epäonnistuneita? Musta on kiva kun asukuvatkin on joillain sellaisia rennompia, eikä niin kiiltokuvamaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah on kyllä! Mun asukuvat ei kyllä oo kiiltokuvamaisia, mutta joo rentoja nämä epäonnistuneet todellakin ovat... :-D

   Poista
 7. Haha ihania, varsinkin toi vika on ihan huikee! :D Itse karsin aina ennen koneelle siirtämistä kaikki muut kuvat paitsi postaukseen menevät,mutta ehkä munkin on nyt pakko alkaa tallentaa parit epäonnistuneetkin, löytyy sen verran hillitöntä kamaa kyllä mullakin.. :D

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/2015/12/link-your-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa säästää! Mulla ainakin kertyi jo kuukaudessa aikamoinen määrä näitä kuvia. Niitä on hauska katsella sitten jälkeenpäin tai tehdä ihan oma postaus! :-D

   Poista
 8. Hahah nää tällaset postaukset on kyllä aina parhaita :-DD!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo tykkään ite kans lukea näitä niiin paljon!

   Poista
 9. Hahah, nämä ovat ihania! :D Mulla tosin ne pelleilykuvat päätyvät asukuvien sekaan :P Noi selitysjutut ovat hauskoja, hovikuvaajaa kouluttaessa noita kertyi aika paljon, nykyisin ei onneksi tarvitse kuin huikkasta niin herra tietää mitä tehdä :D Toi viimeisin kuva on hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Mulla vaihtuu kuvaaja tiuhaan tahtiin joten on aina vähän selitettävää hahah. :-D

   Poista