29. joulukuuta 2015

RAKKAUSKENGÄT IN ACTION

allblackeverything DSC09221 lifestyleblogi mustatnilkkurit asublogi allblack
Takki - Saatu blogin kautta kauan sitten / Neule - H&M / Kengät - Vagabond / Laukku - Lindex

Näin kylmällä on ikävä ottaa asukuvia, sillä omistan varmaan kolme normaalia talvitakkia... Ei kukaan jaksa katsella niitä samoja takkeja viikosta toiseen! Mun asut on muutenkin nyt lähipäivinä ollut yhtä tylsiä kuin näissä kuvissa oleva. :-D Uudet kengät sai mut kuitenkin halumaan kameran eteen. On ne kyllä vaan niin ihanat. Oon käyttänyt näitä kenkiä lähes joka päivä sen jälkeen kun ne ostin. Niin hyvät jalassa, ei edes tunnu että olis noinkin korkealla maasta. 

6 kommenttia:

 1. oh nuo Vagabondin kengät on i h a n a t ! on kyllä iha hassua ku kaikkie eteläläisten asukuvat on tuon tyylisissä "paljaissa" maisemissa! ehkä jopa vähä epistä:D kun itsellä tausta on aina suurinpiirtee pelkkää valkosta. vaikka toisaalta taas tykkään, että sitä lunta oikeasti on! Asukuvissa se ei vaa aina ole paras vaihtoehto :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!!♥ Hahah joo tä on kyllä niin typerää kun ei oo sitä lunta vieläkään tänne tullut. Nyt sentään maa on hieman valkosena huurteessa ton pakkasen takia. Puhut kyllä ihan totta, että lumi ei oo asukuvissa se paras juttu... :-D

   Poista
 2. Tosi ihanat nuo kengät! Ja kivoja kuvia tässä ja muutenkin siun blogissa :-)

  http://janna-workingformyself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsiiiit kiitos sulle tosi paljon ihanuus! :-)

   Poista
 3. Pikkusisko hommas itelleen just samaiset popot, ja oon niin katkera kun oma jalka on kaksi numeroa pienempi kuin hänen... rakastan noita popoja, ihanat <3 lohduttauduin kuitenkin hommaamalla itselle samantyyliset konjakinruskeat, tosin hieman matalammat ja edullisemmat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Parit pohjalliset vaan kenkään niin hyvin menee. ;-) Oi vitsit, ite oon kans konjakinruskeita ton tyyppisiä halunnut!

   Poista