21. joulukuuta 2015

ÄIDILTÄ LAINATTUA

DSC09117 DSC09108 DSC09123 DSC09110
Takki ja kengät - Äidin kaapista / Neule - Lindex / Pöksyt - H&M

Kävin taas vaihteeksi äidin vaatekaapilla hakemassa apua mun ikuisiin vaateongelmiin. Lainasin tässäkin asussa nähtyä takkia sekä pitkävartisia kenkiä. Oon niin rakastunut tohon ylisuureen takkiin ja ottaisin mielelläni sen ihan kokonaan omistukseeni. ;-) H&Mn alelootasta löytyneet pöksyt ovat muuten täydelliset, mutta lahkeet ovat liian lyhyet näin talvella käytettäväksi, joten niiden kanssa tarvitsee ehdottomasti pitkät kengät. Äidiltä sattui löytymään pitkävartiset popottimet ja ne mä sitten laitoin jalkaani. Toivottavasti saan lainata noita jatkossakin, ettei tarvitse itse hankkia pitkävartisia kenkuleita!

Ps Mihin ihmeeseen mulle on lähtenyt iso kasa lukijoita? :-D Parissa muussakin blogissa oon huomannut tätä samaa ongelmaa... Voi Blogger miksi sekoilet taas?

8 kommenttia:

 1. voi vitsit kuinka kiva takki!! mieki vaikka voisin lainata moista.. haha:D Mieki luin facebookista tosta lukija katoamisesta, onkohan lie joku bloggerin "joulusiivous"? ku toosi monelta lähteny läjäpäin! huih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin♥ Varmaankin blogger täällä valmistautuu jouluun. :-D Häiritsevää!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi että, sä oot mielettömän ihana♥

   Poista
 3. Love that orange sweater!

  Kisses from Portugal :)
  http://banging.pt

  VastaaPoista
 4. Voi apua, nyt on niin täydellinen asu, että oksat pois! Pehmeä oranssi yhdistettynä noihin pökiin, kyllä kyllä kyllä! Mä kävin kanssa äidin vaatekaapilla muutama viikko sitten ja sieltä kyllä tarttui mukaan vaatetta jos toistakin, vintagea ja uutta :) Ja google/blogger kaiketi poisti inaktiivisia seuraajia/sähköposteja listoiltaan, joka näkyy blogien seuraajamäärissä. Sinänsä harmi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että miten ihana kommentti. :-) Noi äidin vaatekaapit on kyllä pahoja, sieltä löytyy aina jotain kivaa itselle! Joo mäkin aattelin että ne on noita inaktiivisia. Harmillista kun yhtäkkiä kuitenkin lähtee noin suuri joukko lukijoita! :-(

   Poista