6. marraskuuta 2015

VÄLIPALAHERKKU BANAANISTA X 2

Oon innostunut tekemään näitä ruokapostauksia ja nyttenkin luonnoksissa odottelee yks postaus! Nyt olis kyseessä pari välipalavinkkiä banaanista. Näiden tekoon et tarvitse sen suurempia taitoja keittiössä tai ihmeellisiä aineksia. Mun mielestä banaani on laimeeta pelkästään sellaisenaan, joten tykkään lisätä siihen makuja. Banaani kinuskikastikkeen kanssa on myös hyvää, vaikka sitä en tähän postaukseen kuvaillutkaan. 
image2-tile
Paistettuihin banaaneihin tarvitset yllätysyllätys banaania, vähän rypsiöljyä ja halutessasi kookoshiutaileita tuomaan makua. Pilko banaani viipaleiksi ja paista sitä rypsiöljyssä molemmilta puolilta niin kauan, että pinta hieman ruskistuu. Lisää päälle kookoshiutaleet ja näin tämä yksinkertainen herkku on valmis!
image4
Parhaiten nämä banaanit maistuvat lämpimänä, heti paiston jälkeen syötynä! Mun mielestä kivaa vaihtelua välipaloihin. Itsenään tämä ei pahemmin täytä mutta banaanin kanssa voi tietysti syödä jotain muuta, esimerkiksi rahkaa.
image3 image5
Jos joku teistä on käynyt Thaimaassa ja syönyt sellaisesta pannarikiskasta banaanipannukakkua suklaan kera, niin voin kertoa teille että tämä maistuu aika paljon samalta! Kyseessä on siis uunibanaanit suklaalla. Kuori banaanit ja laita puoliksi. Päälle noin kolme-neljä palaa suklaata (itse käytin maitosuklaata) ja eikun uuniin! Mulla tais olla noin 200 astetta ja otin pois kun suklaa oli sulanut päälle.
image1-tile
Oon tehnyt aikasemminkin kaksi postausta välipalavinkeistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti