22. syyskuuta 2015

TAVOITTEITA SYKSYLLE

DSC08365
♥ Syödä terveellisemmin. Kuten viime postauksessa mainitsin, terveellisempi ruokavalio on tervetullut. Aattelin panostaa myös siihen, että teen kerralla paljon aterioita jääkaappiin, sillä aina on olemassa niitä päiviä kun ei oikeesti millään jaksa laittaa sitä ruokaa. Kiitän itseäni tästä myöhemmin!

♥ Antaa aikaa bloggaamiselle. Haluan panostaa tähän blogiin niin kuvien, kuin tekstienkin suhteen. Tämä blogi on kuitenkin tärkeä osa mun elämää ja haluun sen kuuluvan siihen niin pitkään kuin on mahdollista. Haluan myös aktivoitua kommentoimaan muiden blogeihin koska mikään ei piristä päivää niin paljon kuin kehu!
DSC08347
♥ Säästää rahaa. Tämä on kyllä onnistunut melko hyvin kun asustelen vielä kotona mutta käyn kuitenkin töissä. Jokaisesta palkasta oon laittanut nyt ihan tuntuvan summan säästötilille, saa nähdä miten ensi palkan käy sillä tässä olis vähän ostoslistalla tavaraa. En kuitenkaan rankaise itseäni siitä, etten ihan joka palkasta saa sitä tiettyä summaa säästöön. Tavoitteena syksyllä olis myös avata asp-tili ja seuraavana siirtää sinne rahaa. 

♥ Käydä ahkerammin salilla. Tiiän etten niihin 7 kertaa viikossa -hullutuksiin enää ehdi mukaan mitä ennen töitä olin, mutta jos nyt tavoitteena olis vaikkapa 4-5 kertaa. Kuntoiluohjelmaan pitäis lisätä myös enemmän aerobista liikuntaa, mikä ei oo mun lempparijuttu... :-D Kai siihenkin ajan mittaan tykästyy.
DSC08363
♥ Juoda enemmän vihreää teetä. Oon lukenut paljon sen terveysvaikutuksista ja haluaisin tietää, että onko ne oikeesti niin mahtavat mitä kerrotaan.

♥ Yrittää pitää mun osani tästä kämpästä siistinä. En ymmärrä miksi talon siistinä pitäminen on mulle yks mahdottomuus. Jos siivoon vaikkapa oman huoneeni, se on seuraavana päivänä täynnä vaatteita ja pöydälle on unohtunut asia jos toinenkin. Mulla on vastuulla oikeestaan koko yläkerta, joten sen siistinä pitäminen on vähintä mitä voin mun vanhemmille tehdä kun he antaa mun asua täällä vielä ilmatteeksi.

Onko teillä jotain tiettyjä tavoitteita joita ootte asettanut itsellenne syksyksi? :-)

6 kommenttia:

 1. niin kiva kun sanoit noin - että yläkerran siivoaminen on vähintä mitä voit tehdä! ihana ettet oo semmonen kiittämätön ja pidä ihan oletusarvosena sitä että saat asua ilmaseks siellä vaan asustella. Kiva postaus ja hyvää syksyn jatkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh voi kiitoksia tosi paljon ♥ Hyvät syksyn jatkot sulle myös ihanuus!

   Poista
  2. Kuinka paljon teet töitä? Esim kui monta tuntii viikossa?

   Poista
  3. Hyvin vaihtelevasti... Varmaan joku max 30h viikossa. Mulla voi viikossa olla kahdesta neljään vapaapäivää :-D

   Poista
 2. Missä oot töissä ja onko aikeita muuttaa lähiaikoina yksin/poikaystävän kanssa? :)
  Oot kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua kertoa mun työpaikkaa täällä yksityisyyden vuoksi. :-( Tuu vaikka jossain muualla kysymään jos kiinnostaa! Ei ole muuttoaikeita ainakaan vielä, tässä säästää hyvin rahaa kun asuu kotona eikä mulla oo vielä mitään tarvetta poistua täältä :-) Kiitos ihana ♥

   Poista