26. heinäkuuta 2015

PIKAINEN VISIITTI TALLINNAAN JA KUULUMISIA

DSC07821
Heippa kaikille! Pahoittelen että en oo ehtinyt postailla melkeen kymmeneen päivään. Suurin syy siihen on se, että mä sain työpaikan! Oon niin onnellinen että sain paikan, jossa mä oikeesti viihdyn. Alotin työt tän viikon keskiviikkona ja saa nähdä kuinka kauan nämä jatkuu, luultavasti koko välivuoden! Työ on 3-vuorotyötä, joten en oo kauheesti ehtinyt olla koneen ääressä. Nyt kirjoitan tässä samalla kuitenkin pari muuta postausta, että saan ensi viikoksi ainakin ne julkaistua.
DSC07826 DSC07811
Käväistiin äidin kanssa päiväreissulla Virossa tiistaina. Tarkoituksena oli ihan vaan mennä ottaa kuvia ja muutenkin syömään. Todellisuudessa kuvia ei ehditty niin hirveesti ottamaan ja lohisalaattien jälkeen oli tarkoitus mennä syömään erääseen hienoon ravintolaan, mutta napattiinkin pikaruokalasta safkat nassuun kun tuli hieman kiire. Mukaan tarttui kuitenkin pari kivaa juttua, jotka esittelen luultavasti seuraavassa postauksessa!
DSC07810
Käytiin juomassa viinilasilliset La Bottegassa. Viinilasillinen maksoi about 4-5 euroa, eli ei ollenkaan paha hinta. Mä otin jotain hyvää makeaa valkkaria ja sen kaveriks palan suklaakakkua. Oli niin namia!
DSC07790 DSC07814
Sneak peek päivän asusta. Monkista löydetty kuviollinen takki on eksynyt mun päälle jo monia kertoja ja siitä on muodostunut eräänlainen luottovaate! Tämä takki on ehkä yks parhaista alelöydöistä ikinä.
DSC07816 DSC07794 DSC07807
DSC07808

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, paljon onnea työpaikasta! :-)

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon työpaikan johdosta! Mäkin sain ihan yllättäen kesätyöpaikan, jossa oon viihtynyt todella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onnea sulle myös, työpaikan saanti täs tilanteessa on kyl parasta :-)

   Poista