3. heinäkuuta 2015

HELSINGISTÄ MUKAAN TARTTUNUTTA

DSC07650 DSC07648
Sekosin hieman Monkissa, ja olisin voinut kotiuttaa sieltä oikeesti ihan kaiken! Kotiin kannoin esimerkiksi tämän puseron ihanassa sinisen eri sävyissä. Pusero on hieman lyhyt, mutta ihan croptopiksi en lähtis tätä kutsumaan. Normaalihinta oli 35€ mutta alen jälkeen hintaa tälle jäi vain 10 euroa. Ei paha, vai mitä?
DSC07647 DSC07644
Stockmannilta Vero Modan puolelta löysin ihanan persikkaisen croptopin. Sekin oli jonkinlaisessa alessa ja hintaa jäi 8,90€. Tässä hihat ovat melkeen offshoulder, mutta saa kyllä pidettyy ihan tavallisestikin. Veikkaan, että pidän tätä ihan tavallisesti ettei tuu liian alaston olo! Unohdin tietysti kuvata kaikki jutut tähän postaukseen! Näin kävi toisella Vero Modan topilla, mutta se tulee varmasti näkymään asukuvissa paremmin.

Monkista löytyi toinen kuviollinen croptop. Rakastan Monkia, sillä siellä on niin ihania kuviollisia vaatteita, jotka on ihanan erilaisia. Näitä ei myöskään löydy joka toiselta, toisin kuin esim Bikbokin vaatteita jotka on kivoja nekin. Normaalihinta tällä ihanuudella oli 8€, mut alennuksessa se oli säälittävät 4€.
DSC07654 DSC07655
Monkista löytyi myös söpö kynsilakka hileillä. Lakka maksoi 2 euroa ja sen pienen kokonsa vuoksi se on mulle just sopiva! Mulla on tosi paljon kynsilakkoja, ja siks mulla kestää todella kauan yks lakkapullo. Tämä ei varmasti ehdi kuivahtaa ennen kuin saan sen tyhjäksi.

IsaDoran Face Sculptor ei oo kyllä Helsingistä, mut aattelin että sekin ansaitsee paikkansa jossain postauksessa. Sain tän poikaystävältä synttäriahjaksi ja oon tykännyt tosi paljon! Bronzer on mun mielestä parhain, mitä oon ikinä kokeillut. Blusherissa ja Highlighterissa ei oo myöskään valittamista, suosittelen!
DSC07640 DSC07642
Tämä ihanainen löytyi yllätys yllätys Monkista. Kyseessä on siis kuviollinen takki, josta mä maksoin vaan 15 euroa, kun normihinta olis ollut 35€. Oon viimeaikoina tykästynyt kaikenlaisiin takkeihin. Ne sopii kivasti niin löysien kuin tiukkojenkin housujen kanssa. Näitä on kiva yhdistää myös shortseihin ja farkkuihin.

PS. Moni on varmasti tästä jo kuullut, mutta jos haluatte lahjoittaa pelkän Instagramkuvan avulla 1 euron rintasyöpäsäätiölle, jakakaa instassa tägilla #daretosupport kuva teistä vaaleenpunasissa urheilurintsikoissa! Betsafe.com lahjoittaa siis euron jokaisesta tällä tägilla varustetusta kuvasta Pink Ribbon -säätiölle. Mun kuvan näätte tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti