6. heinäkuuta 2015

HELPPO JA TERVEELLINEN VÄLIPALA OSA 2

DSC07673
Muistatte varmaan tän postauksen, jossa kerroin välipalavinkin. Tässä tulis toinen! Ei ihan niin terveellinen, kuin toi edeltäjänsä, mutta kelpuutetaan. Tällä kertaa välipalan päätähtenä on mulle melko uusi tuttavuus: maapähkinävoi.  En ollut siis aikaisemmin tätä levitettä maistanut mutta onneks tuli ostettua. Maistuu mun mielestä ihan suolapähkinöiltä mutta vähän makeemmassa muodossa.
DSC07671 DSC07670
Mun maapähkinävoin tuoteselostusta. On myös makeuttamatonta maapähkinävoita, mut aattelin ekaks testailla ihan tavallista. Tässä ei sinäänsä edes oo mitään pahaa koska sokerikin on ruskeaa ruokosokeria, ja suolaa alle 1%.
DSC07676
Mä sivelin vihreen omenan lohkoja maapähkinävoilla. Sen jälkeen dippasin ne ruishiutaleisiin ja osaan mä laitoin Helsingistä saatua härkäpapu-granolaa. Molemmat toimi todella hyvin! Nä on niin helppo ja nopea tehdä, että teen varmasti useemman kerran.

Pirkan riisi-maissikakkuihin laitoin kans maapähkinävoita, ja siihen päälle tuoreita pensasmustikoita ja mansikoita. Tä herkku on pala taivasta! Teen näitä aina, kun kotoota löytyy marjoja. Niin hyvää ja sopii pieneen herkutteluun tai ihan vaan välipalaksi.
DSC07674
Lähteekö teillä jompikumpi testaukseen?

4 kommenttia:

 1. Voi nam mitä herkkuja ja vieläpä suht terveellisiä! En oo itse koskaan kokeillut maapähkinävoita mutta molemmat välipalat näyttää kyllä sen verran hyvältä, että ens kerralla kaupassa pakko kyllä testata, kiitos kivoista vinkeistä! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tutustuin siihen vasta pari kolme viikkoa sitten! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, varsinkin jos tykkäät pähkinän mausta :-)

   Poista
 2. Ootko koskaan miettinyt tekeväsi linkkaa blogisi -postausta? Sellanen ois tosi kiva nähä sulta:)
  Myös sellainen olenko ainoa? -postaus olis tosi mielenkiintoinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseasiassa mun on pitänyt tehdä sellanen tosi kauan! Ehkä viel tällä viikolla voisin yrittää :-) Olenko ainoa -postaus on kans hyvä idea jos vaan keksin siihen tarpeeks uniikkeja juttuja eikä vaan sellasia "olenko ainoa joka laittaa lökärit heti kotiin tultuaan" :-D

   Poista