7. kesäkuuta 2015

TOUKOKUU PUHELIMESTA

IMG_7914-tile
1. Kynnet ihanalla Thaimaasta ostetulla lakalla! Rakastan liukuvärjättyjen kynsien tekoa niiden lyhkäsen kuivumisajan takia. 2. Eka sali pariin viikkoon Thaimaan reissun takia. Tuntui jotenkin tosi rankalta noin pitkän tauon jälkeen. 3. Pääsykokeisiin lukemista eväiden kera. 4. Olin äidin mukana kun hän ajoiekaa kertaa ikinä autopesuun. :-D
IMG_8263-tile
1. Vappuisis tunnelmissa murun kaa. 2. Lähdössä lenkille! 3. Yhdet lempparikynsistä. Kultanen ja beige sopii niin hyvin yhteen. 4. Mökillä paljuilemassa. Huomasin noiden kuvien oton jälkeen et mulla oli bikinit väärinpäin... 
IMG_8152-tile
1. Teellä kaverin kanssa. Noi Brahen korvapuustit on niin jättejä, taputan itselleni et jaksoin syödä ton. 2. Kynsiä taas. Harvoin lakkaan punasen sävyillä mut tulipahan sekin tehtyä, 3. Toukokuun kulutetuin "kampaus". 4. Salilla rehkimässä.
IMG_8624-tile
1. Toukokuussa katsoin paljon sarjoja netflixistä. Mulla tulee aina tollasia kausia kun katson ihan hiveesti ja välillä oon esimerkiks kuukauden katsomatta. 2. Mummin kampaamossa äidin seurana. 3. Meillä tuli 16.5 poikaystävän kanssa kaks vuotta täyteen ja käytiin sen kunniaks leffassa ja Pancho Villassa syömässä. 4. Tein ekaa kertaa tuorepuuroa ja tota on tullut syötyy todella monet kerrat ton jälkeenkin. Niin hyvää mansikoiden kanssa.
IMG_8841-tile
1. Poikaystävän kaa ilta-ajelulla. 2. Lempparijäde! 3. Eväät euroviisuihin... :-D 4. Meillä on kotona hervottoman kokoinen crosstrainer, jolla oon nyt jaksanut treenailla salin jälkeen jonkun verran.
IMG_8927-tile
1. Ihan hirvee himo marjoihin tulee tätä kuvaa katsoessa. Miks ne on niin kalliita vielä? 2. Jonkun päivän asu. 3. Esittelin tätä ihanaa pakettia myös instagramissa: amlpeppi. 4. Onnellinen ylioppilas.
IMG_8977-tile
Fiiliksiä ylppärijuhlista ja illasta. 

4 kommenttia:

 1. Hei sä hait OKL! Miten meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain kasvatustieteelliseen :-D Ja noh en lukenut niin tosissani, kun en mä oikeen tiiä mihin haluun!

   Poista
 2. Näin sut tänää myllyssä! :) Oisinpa voinu tulla moikkaa mut oli kiire... No, sit seuraaval kerral! :) ps. Ihania nää postaukset, ja myöhäiset onnittelut valmistumisen johdosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaa :-D Haha olisit tullu moikkaamaan!! Voi kiitos ihanuus <3

   Poista