1. huhtikuuta 2015

MARCH SNAPSHOTS

DSC05978
Iiiik Thaimaa kutsuu ylihuomenna. En oo varmaankaan ikinä odottanut mitään näin paljon! Pelottaa vaan hieman kun on ollut nyt lyhyel aikavälillä aika paljon näitä lentokoneonnettomuuksia, mut en kyllä usko et Finnairilla sellaisia tulee. Oloa ei kyllä yhtään helpottanut se, kun eilen kosmetologilla ollessani hän selitti et oli ollut vuos sitten lentokoneessa, ja oli ollut tosi paljon ilmakuoppia. Valot oli vilkkunut siel sisällä, ihmiset oli itkenyt ja lentoemännät oli piiloutunut. Onneks lasku oli kuitenkin onnistunut. 

Tässä kuitenkin olis kameraan jääneitä julkaisemattomia kuvia maaliskuulta! Musta tuntuu että tä kuukausi on mennyt kyllä ihan älyttömän nopeesti, vaikka oonkin vaan hillunut suurimmaks osaks kotona.
DSC05977
Yritin tehdä "hienoja" cupcakeja, mut niistä ei kyllä sit niin kauheen kauniita tullut. Laitan kuvan seuraavaan kännykkäkuvapostaukseen. :-D Joku teistä näki sen varmaan mun swarmissa.
DSC06058
Meillä oli kotona viikon hoidossa äidin siskon ihanat tiibetinspanielit, joista toisesta en saanut hyvää kuvaa. Hän on nimittäin niin touhukas ettei oikeen pysy aloillaan. Oli kyllä tosi kiva piristys tylsään viikkoon nämä karvapallot.
DSC06000 DSC06054
Thank god tätä näkymää ei tarvii enää katsoa. Oli kylllä niin suuri helpotus kun sai ylppärit pois alta, vaikka en mä mitenkään paljoa lukenutkaan. Oon kuitenkin ihan tyytyväinen mun alustaviin pisteisiin ja varsinkin siihen, että ylioppilaslakki on nyt varmasti tulossa. Pitäis vaan mekko ostaa, mut aattelin katella sellasta Bangkokista, niin ei oo kellään sit toivottavasti samanlaista.
DSC06006

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Kyllä cupcaket näyttää ainakin mun silmään oikein näteiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sivuprofiili tosta leivoksesta hämää tässä aika kovasti, haha :-D

      Poista