6. maaliskuuta 2015

NELJÄ TORSTAILTA

DSC06028 DSC06025
Eilen lukemisen ohella ehtisin kiertelemään kaupoissa (taas....). Mukaan tarttui H&Mstä kukkapanta sekä pari t-paitaa. Kukkapantaa oon etsinyt todella kauan, sillä haluan sellaisen mukaan Thaikkuihin. Nyt onneksi löysin sellaisen ja viel sopivaan hintaan. Ihan älyttömiä hintoja jotkut kaupat pyytää tollasista... T-paidat ostin myös matka mielessäni. Kahden t-paidan paketti maksoi kympin. Harmittaa hieman että en ottanut suurempaa kokoa, sillä olisin halunnut noiden paitojen olevan hieman löysiä. Valkoista paitaa aattelin käyttää sit jos on hieman palanut selkä ja haluu silti esimerkiks uimaan aurinkoon.

Näin yhdessä blogissa pitsiset rintsikat ja mun oli pakko saada itsellenikin sellaiset! Etsin monta kauppaa läpi kunnes viimeisessä kaupassa oli nämä ihanuudet. Näissä ei ole siis kaaritukea, eli on maailman rennoimmat päällä.
DSC06019
Mun päivän asu oli pahin virhe ikinä. En tajunnut että tuolla ulkona on vielä aivan tajuttoman kylmä, joten vedin päälleni napapaidan sekä todella ohuen nahkatakin. Huiviakaan en sitten tajunnut laittaa päälle :-D Nä on näitä. Rakastuin muuten uudelleen mun Ted Bakerin kännykkäpussukkaan, jonka olin unohtanut laatikon pohjalle parin kuukauden ajaksi.
DSC06022

4 kommenttia:

 1. mistä noi rintsikat oli? :-) paljon hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubuksesta! Maksoi 12-13€, eli ei ollut hinnalla pilattu :-)

   Poista
 2. Tosi kivat nuo rintsikat! Ja voi että nuo Ted Bakerin kännykän kuoret on söpöt ♥ Hhe, huvittaa kun piti varmaan viisi kertaa lukea tuo otsikko ennenkuin tajusin sen :D Luin jotain torstai illasta ja ajattelin että onko tässä nyt joku kirjoitusvirhe ! Mikähän hetkellinen lukihäiriö iski :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos <3 Hahah no hyvä et loppujen lopuks selvis! :-D

   Poista