26. lokakuuta 2014

NUTISAL PÄHKINÄKOULU

Cloetta kutsui mut viime perjantaina tutustumaan heidän pähkinätuotteisiin, eli siis Nutisal-merkin pähkinätuotteisiin. Mun onnekseni äidillä oli silloin vapaa, joten otin mun aveciksi äidin, jonka kanssa matkattiin Onnibusilla Turusta Helsinkiin. En oo ennen käyttäny Onnibusia mut en voi muuta kun suositella, tuli paljon halvemmaks kun jos olis menny omalla autolla.
DSC05017-2 DSC05020-2 DSC05024-2 DSC05025-2-horz
Tilaisuus alkoi vast kuudelta ja oltiin paikalla tuntia ennen, joten päätettiin napsia muutamat kuvat Helsingistä. Siellä oli ihan hyytävän kylmä ja kova tuuli, joten ei saatu napsittua tän parempia asukuvia.
DSC05029-2
DSC05031-2
Tilaisuus pidettiin ravintola Sipulin Pommern-kabinetissa, joka oli tosi kaunis ja tunnelmallinen paikka! Meitä oli paikalla muistaakseni viis bloggaajaa, ja heidän avecit. Aluksi saatiin maistella pähkinäisiä cocktailpaloja ja saatiin lasilliset skumppaa. En oo ikinä ennen ollut noin hienossa ravintolassa, jossa ruuatkin oli tosi kauniisti koristeltuja. Tän jälkeen meille kerrottiin vähän eri pähkinälajikkeista ja siitä, miten Nutisalin pähkinät eroavat muista.

Nutisalin kaikki pähkinät on kuivapaahdettuja, eikä öljyssä paistettuja, toisin kuin monet muut pähkinät. Eli näihin ei ole lisätty ylimäärästä rasvaa, vaan Nutisalin pähkinät sisältää ainoastaan pähkinöiden luontaisen, terveellisen, pehmeän rasvan. Tämän ansiosta Nutisalin pähkinöistä ei jää oikeastaan yhtään rasvaa sormiin syömisen yhteydessä ja pähkinät on rapeita. Lisäks pähkinöissä on monia vitamiineja, proteiinia, ravintokuituja sekä kivennäisaineita.

Kaikki varmaan tietää sen tunteen, kun ostat pähkinöitä ja pussissa on vaan pari ehjää. Moni varmasti mun lisäks luuli et ne menee rikki kuljetuksessa, mut ei. Maahantuojat saa itse valita ostaako ehjiä, vai rikkinäisiä pähkinöitä. Rikkinäiset on tietysti halvempia kuin kalliit. Tottakai ne voi kärsiä silti hieman kuljetuksesta. Nutisal ostaa kuitenkin vain ehjiä pähkinöitä, vaikka ne maksaakin heille vähän enemmän.
DSC05035-2 DSC05038-2 DSC05039-2-horz DSC05044-2 DSC05046-2
Kaikki me vieraat saatiin kotiin maisteltavaksi iso satsi pähkinöitä. Mun lempparipussi tähän mennessä on ehdottomasti  Sweet and salty -pussi, jossa on sekaisin makeaa ja suolaista nimensä mukaan. Harmittaa kun ehtisin ahmia sen jo loppuun >:(  Nyt mun herkkulakosta tulee varmasti hieman helpompi, kun voi napsii pähkinöitä sipsien tai karkkien sijasta. Toivottavasti en vaan syö kaikkii heti ekan viikon sisään, hahah. Kiitos paljon Cloetta ihanasta illasta ja kivasta pähkinäsatsista! Ps, pakko ilmottaa, kävin ottaa eilen mun ekan tatskan! Kuva siitä löytyy mun instasta: amlpeppi.
DSC05049-2

4 kommenttia:

 1. Löytyykö noita ihan normi ruokakaupoista, olisi kiva itsekin maistaa kun nuo näyttävät niin hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy juu! Veikkaisin et sipsien läheisyydestä :)

   Poista
 2. laitatko siitä tatskasta tännekin joskus kuvan? :) kun tuo sun insta on yksityinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan joo heti kun saan vaan otettuu siitä hyviä kuvia :)

   Poista