17. heinäkuuta 2014

päivä Tallinnassa

Tai ei me siellä oikeestaan kokonaista päivää oltu, enemmänkin pari tuntia. Eli siis lähdettiin tiistai aamulla ajelemaan kohti Helsinkiä ja satamaa, josta mentiin laivalla Viroon päin. Ekaks Virossa mentiin ostamaan "vähän" juomia, ja siinä menikin varmaan suurin osa ajasta. Sit mentiin vähän shoppailemaan mut ei tuol Viros nyt niin kauheesti ostopaikkoja ollut tos lähellä mis me oltiin, joten mukaan tarttus Newyorkerista kiva rento t-paita ja valkoset nahkashortsit. En ees testannut niitä siellä mut ihan hyviltä ne kotona näytti alle kahdeksan euron shortseiksi.

Mä sekosin laivalla kun mentiin murun kaa sinne kauppaan missä myydään kaikkee kosmetiikkajuttuja, ja mukaan lähtikin 50 eurolla Victorias secretin tuotteita. En ikinä ennen oo tajunnu et miks kaikki hehkuttaa noita mut nyt kun näin ne itse kaupassa, niinkin halpaan hintaan kun alle 13 euroa per putilo, en voinut olla ostamatta. Ei kyl tunnu yhtään et olis menny rahat hukkaan, vaiks tietty monesta muusta paikkaa saa ihan perus rasvoja mitkä tuoksuu melko samalta. Noi pullotkin on jotenki niin kivan näkösiä et laitan ne varmasti esille sit ku meen kotiin ja saan vihdoin ton kaaoshuoneen johonkin kuntoon.

Otin Tallinnassa varmaan joku kymmenen kuvaa, ja niistäkin yhdeksän oli samanlaisii kuvia musta. En vaan halunnut tuhlaa sitä vähäistä aikaa kuvien ottamiseen. Tultiin illalla kotiin joskus 11 jälkeen eli ei niin myöhään et en olis jaksanut lähtee aamulla töihin. En tiiä mitä oli kuitenkin tapahtunut kun heräsin puol kymmenen, ja mun pitää avata liike kymmeneltä. Muru oli vissiin laittanu unissaan mun herätykset pois, haha.
DSC04360 DSC04357 DSC04364 DSC04351-tile DSC04361 Kuva 001-tile

3 kommenttia:

 1. Hei vähä kiva reissu teillä :) Ite oon kans tykästyny hurjasti Tallinnaan ja Viroon, kolmatta kertaa tänävuonna menossa ja ens vuonna aikomuksis kiertää vähä kauempana auton kera =)!

  VastaaPoista
 2. VS:n tuoksut ovat kieltämättä tuon hintansa veroisia! :) Oliko laivalla myynnissä isoa valikoimaa vai vain muutamia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel missä me oltiin niin ainakin noit bodymistei oli vaan tota yhtä, ja muutenkin oli kaikkee tosi vähän. Mut ainakin siljal on vissiin enemmän :)

   Poista