5. kesäkuuta 2014

itse tehdyt quesadillat

Oon kerran elämässäni näitä ennen syönyt quesadilloja, ja söin niitä silloin mun lemppariravintolassa eli Pancho Villassa. Meidän jääkaapista löytyi leftoverseina tortillalättyjä ja salsaa, joten aattelin et voisin kokeilla tehdä quesadilloja, kun oli niin hyvii siellä ravintolassa.

Ekaks paistoin kanan ja maustoin sen paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Sen jälkeen tein quesadillojen kaveriks lisukesalaatin eli siis ihan perus jäävuorisalaattia, kurkkua ja tomaattia. Tähän salaattiin olis varmasti sopinut myös jalapenot, mut itse en niistä oikeestaan tykkää niin en laittanut. Salaatin jälkeen mä alotin quesadillojen paiston: eli siis otetaan tortillalätty, joka on tarkotus taittaa lopuksi puoliks tollee miten kuvissa. Tortillan väliin isketään pieni määrä kanaa, salsaa sekä juustoraastetta, jonka tarkotuksena on "liimata" tortillalätyn reunat kiinni eikä sisältö pääse putomaan. Täytön jälkeen paistoin tortillaa molemmilta puolelta pannulla ihan hetken, kunnes juusto oli alkanut sulaa ja tortillat oli vähän ruskettunut. Sen jälkeen lätkäsin quesadillan lautaselle ja salaattii kans, otin myös ranskankermaa ja "dippasin" quesadillaa siihen, nam!

Itse en tykkää sulaneesta juustosta hirveesti, mut nyt se maistui jotenkin tosi hyvältä näissä quesadilloissa. En oo mikään maailman taitavin henkilö keittiössä mut pystyin silti tekemään nä, eli jos tykkäätte tortilloista sun muusta tex mex ruuasta, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla! Mitä mieltä te ootte yleisesti tex mex ruuasta? Iskeekö teihin yhtä hyvin kun muhun?
DSC03888 DSC03883 DSC03884 DSC03886 DSC03887

2 kommenttia:

  1. Vitsit, kiitti vinkistä! Tä vois olla kiva lauantai-illan "erikoisempi" ruoka :)

    VastaaPoista